Behöver du hjälp med flyttstädning? Vi på Marleny Städservice hjälper dig. En flyttstädning är speciell eftersom den betyder mycket både för dig som flyttar ut och den som flyttar in. Är städningen bra utförd lämnar den en positiv bild av dig som lämnar bostaden samtidigt som den som flyttar in får en ren och fräsch start i sitt nya boende.

Grundlig städning

En flyttstädning omfattar städning av armaturer, dörrar, dammsugning, element, eluttag, fönsterbrädor, fönsterputs, garderober, golvvård, ledningar och rör, lådor, persienner, skåp, strömbrytare, tak, taklister, trösklar, väggar och ventiler.

Flyttstädning Badrum

I badrummet rengör vi alla väggar, allt kakel samt alla fogar. Vi flyttar badkar och rengör bakom samt under badkaret och rengör och rensar golvbrunn. Vi rengör handfat och badrumsskåp samt toalett. Även speglar och eventuell duschkabin gör vi rent.

Flyttstädning kök

Innan flyttstädningen frostar du som kund av frysen. Sedan kommer vi in och flyttstädar. I köket innebär flyttstädning att vi rengör alla torrskåp, in- och utvändigt. Vi gör rent den avfrostade frysen. Vi flyttar ut och rengör både kylskåp och frys, in-och utvändigt samt bakom. På samma sätt gör vi rent spis, ugn och mikro. Vi rengör spisfläkten och kan vid behov byta till nytt filter. I övrigt gör vi rent diskbänk, diskho, skärbräda, socklar, lampor och golv.

Vi utför även flyttstädning för företag.
Behöver du hjälp med flyttstädning i Stockholm? Kontakta Marleny Städservice för ett kostnadsfritt kundbesök och städoffert.

Pris: 210 kr (inkl moms) / timme
* förutsätter att du har tillgång till RUT-avdraget