Hos Marleny Städservice kan du beställa kontinuerlig hemstädning, en gång i veckan eller en gång varannan vecka. När du bokar hemstädning för första gången börjar vi alltid med ett hembesök där vi går igenom bostaden tillsammans med dig och bestämmer vad som behöver utföras och hur många timmar som behövs. Vi går även igenom om det finns specifika önskemål kring städningen.

Vi inleder uppdraget med en första städning som normalt tar 1-2 timmar extra. Efter den bedömer vi arvode och lämnar offert på vårt uppdrag hos dig. Vi fakturerar per timme.

Vi har metoderna, du har materialet

Vi har många års samlad erfarenhet av städning i hemmiljö och vet hur vi ska utföra ett mycket bra jobb åt dig. Som kund står du själv för rengöringsmedel, dammsugare och övrig utrustning. Det gör att du själv alltid bestämmer vilket material vi ska använda. Städningen blir därmed anpassad efter dina och din familjs unika förhållanden och önskemål. Det minskar risken för att vi städar med medel som någon i familjen kanske är allergisk mot och det gör även att du själv kan välja om du enbart vill använda ekologiska rengöringsmedel till exempel.

Du bestämmer dag och tid

Våra arbetstider är 07.00-18.00 från söndag till fredag. Du bestämmer vilken dag och tid som passar dig bäst. Du kan själv vara hemma medan vi utför jobbet, men oftast kvitterar vi ut nyckel och kan städa ditt boende även om du själv inte är hemma.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med oss. Vi har många referenskunder på hemstädning där alla är nöjda och du får gärna kontakta några av dessa. Behöver du ändra tid någon gång är det bara att kontakta vår kundtjänst, vi är flexibla och gör vi vad vi kan för att möta dina önskemål.

Vill du ha hjälp med hemstäd? Kontakta Marleny Städservice för ett kostnadsfritt kundbesök.

Våra arvoden är baserade på att du som kund kan utnyttja RUT-avdraget

Pris: 160 kr (inkl moms) / timme
* förutsätter att du kan utnyttja RUT avdraget

Utöver hemstädning utför vi även flyttstädning, storstädning och fönsterputs för privatpersoner.
Vi har även städservice för företag. Läs mer om kontorsstädning, flyttstädning_företag och trappstädning.