image

Flyttstädning

När allt är packat och ivägkört till nya lokaler är det roligare att flytta in än att komma tillbaka till gamla kontoret och städa. Boka flyttstädningen hos Marleny Städservice. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och vet vilka krav en hyresvärd ställer på städning vid utflyttning.

Vid flyttstädning rengör vi samtliga golv, ledningar, rör, skåp, taklister, dörrar, trösklar, garderober, strömbrytare, ventiler med mera. Vi putsar även fönstren.

Samtliga väggar, kakel samt dusch och eventuellt badkar rengörs i badrummen. Vi städar ur badrumskåp, putsar speglar och städar toalett och handfat.

Kontorets kök eller pentry flyttstädas extra noga. Där gör vi rent spis, ugn, kyl och frys in- och utvändigt samt bakom. Vi rengör även diskho, diskmaskin om sådan lämnas kvar eller har ingått i hyran. Övriga ställen som flyttstädas i köket är spisfläkt, diskbänk, skärbrädor, lampor, socklar och golv.

På Marleny Städservice är vi vana att få flyttstädningsuppdrag över hela Stockholm. Vi utför våra uppdrag mellan 07.00 och 18.00, från söndag till fredag. Ring gärna för ett kostnadsfritt möte och städoffert.