image

Vi är Marleny Städservice AB

Marleny Städservice grundades av Marleny Nuñez Garcia under 2008. Då jobbade hon ensam i bolaget och drev bolaget som enskild firma. Antalet uppdrag har successivt ökat under åren och fler medarbetare har rekryterats till företaget. Under 2011 ombildades företaget till aktiebolag och i dag har bolaget 18 anställda.

En viktig faktor i företagets tillväxt är nöjda kunder. Marleny Städservice har nöjda kunder och hela 95 procent av kunderna säger till och med att de är ”mycket nöjda”. Mer än hälften av alla uppdrag kommer på rekommendation från nöjda kunder och en stor del av dem som blir kunder hos Marleny Städservice stannar kvar som kunder år efter år.

Samtliga anställda delar samma värdering om att det är roligt att städa och att göra det så bra att kunderna stannar och är nöjda med bolaget. Ett bra utfört uppdrag resulterar ofta i långsiktiga och goda kundrelationer samt nya rekommendationer. Huvudkontoret ligger i Veddesta, Järfälla och bolaget är verksamt över hela Storstockholm.

 • “Vi är verkligen nöjda med vår nya städerska.
  Det är toppenfint här hemma!”
  Jessika och Magnus
  - Hemservice -
 • “Hej Marleny! Vill bara tacka och säga att tjejerna gjort ett jättefint jobb.”
  Emma
  - Företagsservice -
 • “Hej Marleny! Vill bara tacka och säga att vi är mycket nöjda. Jättebra service!”
  Johan
  - Hemservice -
 • “God morgon Marleny! Nerida var hos oss i går och allting glänser så vi måste sätta på solglasögonen. Hon är en pärla!”
  Agnes
  - Företagsservice -